– Tre «finaler» på åtte dager

Adrian omtaler FA-cupmøtet med Chelsea som den første av tre «finaler» på rad.

3. mar 2020 kl 16.32 Øystein Tronstad

Etter å ha avsluttet februar med to tap på de tre siste kampene, vil de neste åtte dagene kunne definere mye av sesongen videre.

Chelsea (FA-cup), Bournemouth (Premier League) og Atletico Madrid (Champions League) venter for en spillergruppe som er klar for å slå tilbake etter nederlaget mot Watford sist helg.– Det er det beste med fotball. Du får raskt en ny mulighet. Jo raskere du får sjansen, desto raskere kan vi vise alle at det kun var en dårlig kamp for oss og at vi fortsatt holder et høyt nivå, sier Adrian til Liverpoolfc.com, og omtaler Chelsea-kampen som den første av tre finaler.

Det er lagenes første FA-cupmøte siden finalen i 2012 da Ramires og Didier Drogba sendte trofeet til London. Liverpools inngang til oppgjøret er sesongens første ligatap. Noe Adrian forteller at spillergruppen tok tungt, men med fatning.

– Vi hadde et godt møte etter tapet mot Watford. Det var ikke klaging eller fokus på feil som ble gjort. Det var bare for å lære fra det som skjedde på søndag. Fotball er som livet ellers. Noen ganger har du gode øyeblikk, andre ganger har du dårlige. Vi er mye bedre enn det vi presterte sist og det vil vi vise i de neste kampene, sier Adrian i intervjuet.

– Jeg ser ham på trening daglig

Femte runde er det lengste Liverpool har avansert i FA-cupen under Jürgen Klopps ledelse. I fjerde runde beseiret ungguttene Shrewsbury etter omkamp på Anfield og Curtis Jones ble Liverpools yngste kaptein (19 år, 5 dager) gjennom tidene. Runden før ble unggutten matchvinner mot Everton med en perlescoring. Skal vi tro Adrian er 19-åringen allerede en spesiell spiller.– Jeg ser ham på trening daglig. Han er en kvalitetsspiller med mange ulike ferdigheter. Han er fortsatt ung og har rom for å lære, men han er en utrolig spiller som allerede nå bidrar for førstelaget når han spiller, svarer Adrian om midtbanespillerens progresjon.Femte runde i FA-cupen har avspark på Stamford Bridge 20.45 i kveld.


Har du innspill til journalisten?