UEFA skal ha nytt møte på onsdag

To dager før Premier League sitt møte.

30. mar 2020 kl 16.57 Arild Skjæveland

UEFA har innkalt de 55 nasjonale forbundene til et møte over videokonferanse på onsdag. Det er to dager før Premier League og English Football League skal ha sitt møte.

Til nå har det europeiske fotballforbundet utsatt EM til neste sommer, og har utsatt europacupene både for kvinner og menn.

Martyn Ziegler i The Times har fulgt situasjonen tett, og rapporterer at UEFA nå aktivt planlegger for at sesongene skal kunne avsluttes i august.

Transfers og spillerkontrakter på agendaen

Tariq Panja er en annen journalist som har omtalt møtet. Han sier at at møtet med forbundene skal handle om både landslag og klubbfotball, men også om spillerkontrakter og overgangsvinduet.

Kontrakter i fotballen går frem til 30. juni - og det virker ikke veldig sannsynlig at sesongene vil være ferdigspilt til det. Midlertidige forlengelser har vært et av temaene som har vært diskutert - og det er ganske mange spillere det vil gjelde.

Overgangsvinduet kommer med all sannsynlighet også til å bli forlenget. 2. september var den opprinnelige planen for Premier League-vinduet til å bli stengt. Det har vært snakk om at det kan bli holdt åpent helt til januar, når det først åpner og ting kommer i gang igjen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]