Carraghers reaksjon på ledelsens avgjørelse

Den tidligere Liverpool-spilleren mener det var det eneste riktige.

6. apr 2020 kl 20.36 Kenneth Baraas

I kveld kom nyheten om at Liverpools ledelse har gjort om på beslutningen å permittere sine ansatte. Etter massiv kritikk mot den opprinnelige avgjørelsen, holdt ledelsen møter gjennom helgen og kom fram til å endre mening. 

Jamie Carragher, nå ekspert i Sky Sports, mener det ikke var noen annen utvei. 

– Jeg syntes det var en sjokkerende avgjørelse i utgangspunktet, men jeg er glad for at de har ombestemt seg.

– Jeg mener fortsatt det vil etterlate en bitter smak for mange Liverpool-supportere etter det som ble gjort. Det ville reddet klubben for noen millioner pund, noe som ikke er noe i det store bildet. Det ville kostet skattebetaleren, og det er flaue Liverpool-supportere over hele landet.

Endret mening - igjen

I februar 2016 gjorde FSG en upopulær handling da billettprisene ble økt i et forsøk på å betale ned på utbyggelsen av Main Stand. Den gangen protesterte også supporterne, blant annet ved å forlate stadion i en kamp mot Sunderland i det 77. minutt, som førte til at FSG gjorde om på avgjørelsen. 

– De dummet seg ut og de dummet ut sine egne supportere. Jeg er glad for at de har ombestemt seg, de måtte ombestemme seg. Jeg er glad for at de tok til fornuft.

– De har faktisk gjort feil før angående prising av billetter. Den gangen snudde de, og heldigvis skjedde det denne gangen også. Det var hele tiden det jeg håpet på. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]