– Datoene er alt for optimistiske

Jamie Carragher har ingen tro på at det vil bli spilt ligafotball allerede tidlig i mai.

20. mar 2020 kl 08.30 Einar Kvande

Premier League er blitt satt på vent til tidligst 30. april, mens UEFA håper at Champions League-finalen kan spilles i slutten av juni. Tidligere Liverpool-forsvarer Jamie Carragher tviler sterkt på at dette blir en realitet.

– Jeg tror disse datoene er alt for optimistiske. Dette er UEFA som håper og tror, uttalte Carragher under The Debate på Sky Sports.

– Det er ingen sjanse for at Champions League-finalen vil bli spilt i juni, og jeg kan ikke se at vi kommer igang med fotball igjen den 30. april. Jeg aner ikke når disse kampene vil bli spilt, fortsatte den tidligere midtstopperen.

– Sesongen må fullføres

– Dog må sesongen fullføres. Fans og spillere har lagt ned en stor innsats. Neste sesong må vi være kreative. Jeg tror UEFA vet det.

– Hvor viktig er Nations League? Er det mulig å utsette Champions League ytterligere? Noe må ofres med tanke på neste sesong. Men uansett hva som skjer neste sesong, så vil det være likt for alle.

Uansett hva som skjer neste sesong, så vil det være likt for alle.

– Liverpool er den enkle avgjørelsen. Jeg er mer bekymret for hva som skjer med nedrykk, opprykk og Champions League-plassene.

Selv om folks helse er det viktigste akkurat nå, mener Carragher at fans ikke bør ha dårlig samvittighet om de tenker på fotball og bekymrer seg for hva som vil skje med fotballen heller.

– Ingenting er viktigere enn folks helse, og jeg vet at helse og familie kommer først, men jeg tror ingen skal være flaue over å innrømme hvor mye vi savner fotballen og hvor mye fotball betyr for folk.

Ingen skal være flaue over å innrømme hvor mye vi savner fotballen og hvor mye fotball betyr for folk.

– Vi ønsker å vite når fotballen vil være tilbake, for det betyr så mye for folk. Det er en viktig del av samfunnet. Men det er selvsagt langt fra så viktig som grunnene til at fotballen er blitt stoppet.

– Men dersom ligaen ikke fullføres, føles det ikke riktig. Da vil det alltid være noe som ikke føles riktig. Denne sesongen må fullføres, med tanke på følgene det har for neste sesong. Fotballmyndighetene må finne en måte å løse dette på, avsluttet Carra.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]