– Jeg pleier å si til folk at jeg foretrekker at de velger selv

Divock Origi blir svar skyldig når han blir spurt om hvilket mål som betyr mest for ham - seiersmålet i semifinalen mot Barcelona eller scoringen som avgjorde Champions League-finalen mot Tottenham.

29. apr 2020 kl 13.57 Einar Kvande

– De to målene ga meg ulike følelser. Det føltes veldig ulikt. Jeg er en lagspiller, så ting som hjelper laget til å vinne er nøkkelen for meg, sier Divock Origi i et intervju med Liverpoolfc.com.

Han har fått spørsmålet om hvilken scoring som betyr mest for ham - vinnermålet mot Barcelona i semifinaler eller 2-0 målet mot Tottenham i finalen av Champions League forrige sesong.

– Tottenham-scoringen var nærmere øyeblikket vil løftet pokalen, så det var en annen følelse enn å komme tilbake i semifinalen, noe som også var et helt avgjørende mål. Jeg vet at begge målene var svært viktige. Alle de tre målene jeg scoret i semifinalen og finalen var veldig viktige.

– Når folk spør meg om å velge, pleier jeg å si at jeg foretrekker at de velger selv!

Det er uansett ikke tvil om at begge scoringene har gått inn i Liverpool-historien som utrolig viktige scoringer, og vinnermålet mot Barcelona foran The Kop vil huskes som et av de største Champions League-øyeblikkene på Anfield gjennom tidene. Alle husker Trent Alexander-Arnolds kjappe hjørnespark som tok sovende Barcelona-spillere på senga.

Fikk øyekontakt

–Jeg så en ball ute på gressmatta, som jeg ville gi tilbake til en av ballguttene. Etter at jeg hadde gjort det gikk jeg tilbake, og det tok litt tid før folk kom tilbake i posisjon, så jeg kastet et blikk for å se hvem som skulle ta corneren. Da jeg gjorde det så jeg Trent som så opp, og jeg fikk en kort øyekontakt med ham, og jeg kunne se at han ville ta den umiddelbart.

– Da han sendte ballen inn, tittet jeg opp og så at Pique og Ter Stegen var mer i midten, og at venstre side var åpen. Det var et ganske hardt skudd, og jeg var bare glad ballen gikk inn. Det skjedde så fort. Det tar litt tid før du skjønner hva som har skjedd. Det var et viktig øyeblikk, slår Origi fast.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]