Liverpools u-sving legger press på Tottenham

Tottenham-supporterne ønsker at deres klubb skal gjøre som Liverpool.

7. apr 2020 kl 09.17 Einar Kvande

The Independent melder at Tottenham Hotspur nå er under betydelig press fra sine egne fans for å omgjøre sin beslutning om å permittere staben under koronavirus-krisen.

Liverpool FC omgjorde i går sin beslutning om å permittere halve staben, etter massiv kritikk og press fra egne fans. Det er blitt lagt merke til nord-London.

Etter at Anfield-klubben snudde i denne saken har det gitt blod på tann hos Tottenham Hotspur Supporters' Trust, som nok en gang ber egen klubb om å omgjøre vedtaket om å permittere staben.

– Vi har sagt hele tiden at Spurs burde ta seg en pust i bakken og tenke seg godt om. Vi sier det nå i all tydelighet offentlig, ikke skad klubbens rykte ytterligere, lytt til fansen, heter det i en Twitter-melding fra Tottenham Hotspur Supporters' Trust.

Gerrard tok lønnskutt

Newcastle, Norwich og Bournemouth er de andre Premier League-klubbene som har gått til det skritt å benytte seg av offentlige midler for å permittere stab. I Skottland har Rangers gjort det samme.

I den skotske storklubben har manager Steven Gerrard og hans trenerstab gått med på lønnskutt i tre måneder, slik at den øvrige staben kan få full lønn i denne perioden.

Ifølge Martin Hardy, som er sportsreporter for The Times i nordøst-England, så har ikke Newcastle noen planer om å omgjøre sin beslutning om å permittere staben, noe man på St James' Park gjorde med virkning allerede fra 30. mars.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]