Sliter med å bli enige om en ny kontrakt

Georginio Wijnaldum har snart bare ett år igjen av sin kontrakt med Liverpool.

2. mai 2020 kl 23.15 Einar Kvande

Liverpool har de siste årene vært flinke til å passe på at de har nøkkelspillere på lange kontrakter til enhver tid. Georginio Wijnaldums kontraktsituasjon er derfor til bekymring, da den nederlandske midtbanespilleren bare har 14 måneder igjen av sin avtale med Anfield-klubben.

Klopp ønsker å beholde Gini

James Pearce i The Athletic melder at Jürgen Klopp er desperat etter å beholde nederlenderen, men velinformerte Pearce kan rapportere at Wijnaldums agent og sportsdirektør Michael Edwards så langt ikke har klart å komme til noe kompromiss i kontraktsforhandlingene.

En undersøkelse foretatt av The Athletic viser at over halvparten av Liverpool-supporterne mener at klubben bare må betale det Wijnaldum forlanger, mens bare fire prosent mener at Liverpool bør selge ham i sommer dersom partene ikke kommer til enighet.

18 prosent av de som svarte i undersøkelsen synes det er greit om Liverpools nummer fem fortsetter ut kontraktstiden, selv om de da risikerer å miste ham på Bosman-overgang neste sommer, mens de resterende drøye 27 prosent mener at Liverpool burde komme med endelig siste tilbud.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]