– Slipp løs Naby Keíta på EvertonBlir dette laget mot Everton?

Journalistene i Liverpool Echo er blant dem som følger Liverpool tettest. Her er deres startoppstillinger til kveldens møte med Everton.

21. jun 2020 kl 10.01 Øystein Tronstad

Ian Doyle:

– Først å fremst så kommer Liverpool til å vinne ligaen, uansett om det skjer denne uken, neste eller senere. Det betyr at man allerede kan ha et øye på neste sesong. Med en så kort preseason mellom denne og neste sesong, så vil skaderisiko være et poeng. Det er ikke noe poeng i å risikere noe. Salah og Robertson er tilbake i trening men jeg ville ha benket begge.

4-3-3: Alisson - Alexander-Arnold, Gomez, van Dijk, Milner - Fabinho, Henderson, Keíta - Mané, Firmino, Origi.

Sean Bradbury:

– Seks poeng fra tittelen og friske etter tre måneders avbrekk, ingen unnskyldning for å ikke gå inn med full styrke. Keíta er den eneste «overraskelen» jeg vil putte inn. Han har sett svært skarp ut på trening og i treningskamper.

(4-3-3): Alisson - Alexander-Arnold, Gomez, van Dijk, Robertson - Henderson, Wijnaldum, Keíta - Salah, Firmino, Mané.

Joe Rimmer:

– Premier League er tilbake og jeg vil se Liverpool angripe et Everton-lag som sliter med skader. Det betyr å slippe løs Naby Keíta på dem. Han har hevet seg på Melwood. Sammen med han vil jeg se Fabinho og Henderson, for kraft og rutine.

(4-3-3): Alisson - Alexander-Arnold, Gomez, van Dijk, Robertson - Fabinho, Henderson, Keíta - Salah, Firmino, Mané.

NOK ET MØTE: Carlo Ancelotti har vært en tøff motstander med Real Madrid og Napoli for Jürgen Klopp og Borussia Dortmund og Liverpool.

NOK ET MØTE: Carlo Ancelotti har vært en tøff motstander med Real Madrid og Napoli for Jürgen Klopp og Borussia Dortmund og Liverpool.

Theo Squires:

– Derby på Goodison Park, selv uten Everton-fans, vil neppe være en så lett kamp for Klopp som 5-2 hjemme i desember. Siden Everton sliter med mange skader på midtbanen foretrekker jeg at Liverpool går for det som vi vet virker, den fysiske trioen Henderson, Wijnaldum og Fabinho.

(4-3-3): Alisson - Alexander-Arnold, Gomez, van Dijk, Robertson - Fabinho, Henderson, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mané.

Everton - Liverpool ser du i kveld, 20:00, på TV 2 Sport Premium 1 og Sumo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]