En person med tilknytning til Tottenham har testet positivt for koronaviruset

Av 1197 Premier League-spillere og klubbstab som ble testet mandag og tirsdag denne uken, testet en person hos Tottenham positivt for koronaviruset.

3. jun 2020 kl 17.26 Einar Kvande

Premier League bekrefter i dag at til sammen 1197 spillere og klubbstab ble testet for COVID-19 i løpet av mandag 1. juni og tirsdag 2. juni. Av disse 1197 personene testet en person positivt for viruset.

Personen som testet positivt vil nå bli isolert i en periode på sju dager.

Premier League går ikke ut med detaljer omkring hvilken klubb personen tilhører, eller om det dreier seg om en spiller eller en i staben til vedkommende klubb. 

Tottenham Hotspur bekrefter imidlertid at personen som testet positivt tidligere denne uken tilhører London-klubben.

13 positive tester

Totalt er dette den 13. positive testen fordelt på alle testrundene som har vært til nå.

Runde en med tester ble foretatt 17. og 18 .mai. 748 personer ble testet, og seks personer fordelt på tre klubber testet positivt.

Runde to med tester ble foretatt i perioden 19-22. mai. 996 personer ble testet, og to personer fra to forskjellige klubber testet positivt.

Runde tre med tester ble foretatt 25. og 26. mai. 1008 personer ble testet, og fire personer fra to ulike klubber testet positivt.

Runde fire med tester ble foretatt 28. og 29. mai. 1130 personer ble testet, og ingen testet positivt.

Testrunden mandag 1. og tirsdag 2. juni var altså den femte testrunden. 1197 personer ble testet, og en av disse testet positivt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]