– Noen spillere er i overraskende god form

Dejan Lovren har blitt positivt overrasket over nivået på Liverpool-treningene etter den lange koronapausen.

5. jun 2020 kl 10.19 Einar Kvande

Mandag var Liverpool-spillerne tilbake på Anfield for første gang på nesten tre måneder, og en av dem som nøt å spille elleve mot elleve igjen var Dejan Lovren.

– Det var flott. Da vi alle var samlet igjen, ble du nesten overrasket over hvor mange spillere vi har. Og når du så på ansiktene, kunne du se at dette var kvalitetsspillere, uttaler Lovren til Liverpoolfc.com.

– Det var flott å se at noen spillere var i så god form etter så lang tid uten kamper. Da gikk det opp for meg at jeg må jobbe enda hardere for en plass på laget, fortsetter kroaten.

– Det ble en ganske tøff kamp, men vi nøt virkelig å spille mot hverandre. Det var en ganske god test for oss med tanke på det vi har i vente.

– Internkampen fikk meg også til å innse hvor mye jeg har savnet fotballen. Dette var grunnen til at jeg taklet sønnen min da vi spilte i hagen. Jeg setter pris på alle øktene.

– Du kan si hva du vil, men å trene hjemme er ikke det samme. Du kan jobbe så hardt som du klarer hjemme, men det er ikke det samme som å komme ut på banen eller treningsfeltet og spille fotball. Det føles helt annerledes. Tempoet er mye høyere.

Savner supporterne

Mandagens internkamp ble spilt bak lukkede dører, akkurat som Premier League-kampene kommer til å bli det når de starter opp igjen i midten av denne måneden. Lovren innrømmer at dette er noe han og hans lagkamerater må venne seg til.

– Vi tar en annen rute når vi går inn på stadion nå, og det er ikke den enkleste veien. Men vi respekterer alle reglene som Premier League og regjeringen har innført. Alle er trygge. Det er det viktigste. Forhåpentligvis blir alt normalt igjen snart, slik at vi kan få våre normale liv tilbake.

– Jeg ønsker vi kunne ha fått overført lyden av alle supporterne i hjemmene sine under kampene, så vi kunne ha følt deres lidenskap. Vi kommer til å savne dem, men vi forbereder oss på å jobbe hardt, slik at vi er forberedt på de tøffe kampene som kommer. Da skal vi tenke på supporterne som sitter hjemme og heier på oss, avslutter 30-åringen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]