Alisson om tabbene som knuste drømmen om poengrekord

Alisson Becker er lei seg for brøleren han gjorde, men brasilianeren tror 2-1 tapet for Arsenal vil være glemt når Liverpool-spillerne kan heve Premier League-trofeet over hodet om en uke.

15. jul 2020 kl 23.47 Einar Kvande

Det er tydelig at Liverpool-spillerne har tatt foten av gasspedalen etter at de ble Premier League-mestere, og mot Arsenal var det de to forsvarsgigantene Virgil van Dijk og Alisson Becker som gjorde seg skyldig i sløvt forsvarsspill.

2-1 tapet på Emirates betyr at Liverpool  har avgitt poeng i tre av fem kamper etter at de ble kronet som Premier League-mestere. Nå kan de heller ikke lenger ta Manchester Citys poengrekord, da de røde maksimalt kan ende opp med 99 poeng om de vinner sine to siste kamper, mot Chelsea på Anfield og Newcastle på St James' Park.

Arsenal hadde bare to skudd på mål, og begge gikk inn. 

– Scoringene kom etter to tabber fra meg og Virgil. Vanligvis er vi på plass og demmer opp for motstanderen, men av en eller annen grunnet sviktet vi i kveld, og de scoret to ganger. Vi må lære av tabbene, så det ikke skjer igjen, sa Alisson i et intervju med TV 2 etter kampen.

– Vi er lei oss for at vi tapte denne kampen, men vi skal likevel klare å glede oss over at vi er ligamestere, la brasilianeren til.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]