Elliott får ikke medalje, men depper ikke av den grunn

Harvey Elliott kunne blitt den yngste Premier League-vinneren i historien.

17. jul 2020 kl 19.02 Arild Skjæveland

Harvey Elliott debuterte i Premier League i mai 2019, i en kamp for Fulham mot Wolverhampton. Da var han 16 år og 30 dager gammel - og er historiens yngste Premier League-spiller.

Han kunne også blitt den yngste vinneren, og tatt Phil Fodens rekord. Han vant Premier League 17 år og 350 dager gammel da City tok tittelen i 2018 – men slik blir det ikke.

For å få Premier League-medalje må du ha vært involvert i fem kamper. Elliott har to innhopp i ligaen denne sesongen, og da han ble sittende på benken mot Arsenal ble det klart at han ikke kom til å få medalje denne sesongen. Det gjenstår kun to kamper, så han kan maksimalt få fire ligakamper denne sesongen.

Depper ikke av den grunn

Elliott fikk en kommentar om at han ikke fikk medalje da han la ut et bilde fra trening på sin Instagram-profil - og valgte å svare brukeren.

«Det handler ikke om meg, men om laget - og jeg er over månen for dem alle, og for at de skal få en. De fortjener det mer enn noe, så jeg kommer til å feire som en supporter med supporterne», svarte 17-åringen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]