– Ingen grunn til at vi ikke skal kunne vinne Premier League to eller tre ganger

Men Salah mener spillerne nå må finne en ny måte å motivere seg på.

24. jul 2020 kl 10.35 Arve Vassbotten

Mohamed Salah har full tro på at Liverpool kan kopiere årets bragd også de neste sesongene, men han mener det må en viss endring i innstilling til for å gjøre det.

– Når du vinner noe, som Champions League eller Premier League, bruker du av sulten din. Tingen er at nå må man endret mentalitet. Du må finne punktet i hodet ditt som driver deg framover og beholder sulten for neste sesong og sesongene etter det, sier Salah til BBC.

– Men jeg ser ikke noen grunn til at vi ikke skal kunne vinne Premier League to eller tre ganger. Det er bare hodet vårt det står på.

– Jeg mener at hvis vi beholder den sultet og vi kjemper med alt vi har, vil det være mulig å klare det igjen neste sesong.

– Blir tøffere

Egypteren er likevel overbevist om at neste sesong vil bli enda vanskeligere enn denne.

– Det vil bli tøft neste sesong, det er helt sikkert. Jeg tror det blir vanskeligere enn denne, sier han til LA FM Colombia, og også i det intervjuet forklarer han det med sulten.

– Hver gang du vinner noe tar det av din indre sult. Men vi har bare vunnet en Premier League-tittel og en i Champions League. Vi har ikke vunnet fem, seks eller sju.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]