Steven Gerrard: – Jeg har fått begravet noen demoner

Steven Gerrard om Premier League-trofeet.

22. jul 2020 kl 10.12 Arve Vassbotten

Premier League-trofeet var det eneste store trofeet Gerrard ikke opplevde å vinne med Liverpool. Han var med da det ble andreplass i 2002 og 2009, og ikke minst i 2014 da han falt så ulykksalig mot Chelsea. Gerrard mener Liverpools triumf denne sesongen har hjulpet ham personlig. 

– Først og fremst var det fantastisk å kunne begrave noen demoner for meg. Ikke alle demonene, men det var en stor lettelse, sier han i BBC-podcasten Match of the Day: Top 10 featuring Steven Gerrard. 

– Som Liverpool-fan og tidligere spiller kjenner jeg til den lange ventetiden, og jeg holder fortsatt kontakt med mange av spillerne i garderoben. Mange av dem har delt sin smerte med meg.

Høyt oppe

– Det var fantastisk for alle som er tilknyttet klubben. Men det var blandede følelser på mange måter på grunn av min egen erfaring, det å være fan, tidligere spiller og siden store deler av familien er Liverpool-fans også.

– Jeg er fortsatt høyt oppe og ser mye av TV-dekningen, og får med meg alle alle følelsene som kommer fram, sier Gerrard. 

Den tidligere kapteinen mener det spesielt er to signeringer som har løftet Liverpool til et nytt nivå.

– Liverpool var et godt lag og et spennende lag før van Dijk og Alisson kom inn, men de har definitivt gjort dem til et lag i verdensklasse.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]