– Jeg tror folk begynner å se den ekte Naby, og hva han kan gjøre

Kapteinen har stor tro på sin midtbanekollega.

31. jul 2020 kl 08.35 Arild Skjæveland

Naby Keita har nettopp fullført sin andre sesong i Liverpool-trøya. Han sitter igjen med fire titler så langt i tiden sin på Merseyside, men på banen har det vært både oppturer og nedturer selv om laget har vært ypperlig de siste 24 månedene.

En som har stor tro på Keita er Jordan Henderson. Liverpool-kapteinen snakket nylig om sin midtbanekollega, som spilte en meget god kamp mot Newcastle i siste serierunde.

– Naby har vokst igjen i år. Det tar litt tid av og til, når du kommer til denne fotballklubben. Spesielt når du er en yngre spiller. Jeg synes han har vokst igjen denne sesongen, sier Henderson til Liverpool Echo

Løftet seg i sommer

«Hendo» har latt seg imponere av 25-åringens prestasjoner etter restarten i juni.

– Spesielt etter at vi kom tilbake etter nedstengningen, synes jeg prestasjonene hans har vært veldig bra. Også før det hadde han perioder der han var i veldig god form, så fikk han småskader som satte ham litt tilbake.

– Han har slått tilbake, og du kan se talentet hans. Han kan bli en fantastisk spiller for denne fotballklubben. Han har vært en veldig viktig spiller i enkelte kamper denne sesongen, og jeg tror folk begynner å se den ekte Naby, og hva han kan gjøre.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]