Klopp forklarer endringene han har gjort til Arsenal-kampen

Alex Oxlade-Chamberlain og Trent Alexander-Arnold kommer inn på laget mot Arsenal, isteden for ungguttene Curtis Jones og Neco Williams som startet mot Burnley.

15. jul 2020 kl 20.54 Einar Kvande

Jürgen Klopp har forklart hvorfor han gjør de to endringene.

– Det var mye jeg likte i forrige kamp, og nå har vi hatt en ekstra dag med hvile mellom kampene, noe som er til hjelp, uttalte Klopp til Liverpoolfc.com sitt Match Centre.

– Vi hadde veldig gode alternativer på benken, så jeg har hele tiden muligheten til å gjøre to eller tre endringer i startoppstillingen i forhold til forrige kamp, og nå henter jeg inn igjen disse spillerne. Det er en mulighet jeg har, selvsagt.

– Vi bestemte oss denne gangen for å gå for denne løsningen, og vi starter med et lag som er ganske likt det vi startet med mot Burnley. Vi har gjort to endringer. Curtis og Neco er ute av startoppstillingen, men jeg vil understreke at begge guttene spilte strålende mot Burnley.

– Naby kunne lett ha startet denne kampen. Han er i veldig god form. Men Ox er en dynamisk spiller som vi trenger mot det som trolig blir en bakre femmer.

– Vi må være veldig livlige. Vi må være så godt innstilt som mulig mot Arsenal, for vi må være klare til å beskytte oss fordi faren for kontringer mot er veldig stor.

– Det blir spennende. Vi må bare spille fotball mot et godt fotball-lag. Vi må forsvare oss godt, men den største utfordringen blir å beskytte oss selv mot kontringer når vi angriper, for de har et veldig imponerende opplegg.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]