Takker Klopp for sjansen, og at han har blitt den spilleren han er

I neste uke er det tre år siden Andy Robertson ble Liverpool-spiller.

19. jul 2020 kl 14.03 Arild Skjæveland

På tirsdag er det tre år siden Liverpool betalte åtte millioner pund for Andy Robertson fra Hull City.

– De hadde troen og signerte meg, og det var fra en klubb som hadde rykket ned. Jeg tror ikke det var så mange Liverpool-supportere som ble begeistret over at jeg ble kjøpt når spillere som Mo og Ox ble kjøpt samtidig, sier Robertson til Liverpool Echo.

– Manageren så noe i meg som han kunne utvikle til å bli en bra spiller, og det er jeg glad for at han har gjort. Det tok tid. Tre-fire måneder var tøffe, men forholdet mitt til ham er likt da som det er nå. Han ønsker fortsatt at jeg skal forbedre meg hver dag på trening, og ønsker fortsatt at jeg skal bli en bedre back.

Han takker manageren for sjansen, og for at han har blitt den spilleren han er i dag.

– Forholdet mitt til ham er fantastisk, og forhåpentligvis kan det fortsette lenge, for han har forbedret spillet mitt, har forbedret meg som person, og det er slik du ser etter i en manager. Jeg kunne ikke bedt om noe bedre, og det tror jeg ikke noen av de andre guttene heller kunne, så forhåpentligvis vil han være her i mange flere år.

Får endelig løfte troféet

Onsdag kveld, etter kampen mot Chelsea, skal pokalen endelig løftes.

– Jeg kan ikke vente! Da vi vant Champions League i fjor så får du troféet bare minutter etter kampen og slipper ikke taket. Vi har ventet i tre uker, men det vil bli følelsesladd å se Hendo løfte troféet over hodet, sier Henderson.

– Det vil bli alle følelser i ett, tror jeg. Å se kapteinen løfte et trofé som klubben ikke har vunnet på 30 år vil gi glede, lykke og alt som hører med. Selvsagt ville vi gjerne at fansen skal være der for å ta del av en stor feiring mot Chelsea, men slik blir det ikke og vi må gjøre mest mulig ut av det.

– Det faktum at Hendo får hendene på pokalen er nok for oss, og vi ser veldig frem til den kampen. Da kan vi virkelig feire med pokalen i hendene, sier han.

Liverpool - Chelsea spilles onsdag kl. 21.15, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]