Liverpool har krav på 20 prosent fra videresalgLeeds United fikk avslått bud på Ryan Kent

Steven Gerrard kan miste vingen allerede etter en sesong på Ibrox Stadium.

21. aug 2020 kl 10.36 Arild Skjæveland

Det er under et år siden Ryan Kent ble solgt til Rangers for 6,5 millioner pund. Summen kan stige med ytterligere £1 million.

Liverpool sikret seg samtidig 20 prosent fra et eventuelt videresalg – og det er penger som kan komme inn allerede i sommer, dersom Marcelo Bielsa og Leeds United får det som de vil.

The Herald rapporterer at Leeds skal ha bydd på 23-åringen. Det skal være snakk om en sum på 10 millioner pund – men det ble avvist. 

Gerrard bekreftet budet

På sin pressekonferanse på fredag kommenterte manager Steven Gerrard interessen fra den nyopprykkede Premier League-klubben.

– Ryan er en spiller vi er veldig begeistret for her, og vi har sett ham utvikle seg. Han utvikler seg veldig raskt, og som spiller ønsker vi å beholde ham. Vi avslo veldig raskt det første budet, som ikke var i nærheten av det han er verdt.

– Vi vil at spilleren skal bli her, og det samme ønsker styret. Supporterne elsker ham, og Leeds må respektere det. De må tenke veldig godt gjennom om de ønsker å ta kontakt igjen. Jeg har snakket med Ryan, og han er fullt fokusert på kampen i morgen, sier den tidligere Liverpool-kapteinen.

Dersom Leeds får det som de vil, kan det bli Kent mot gamle lagkamerater på Anfield i første ligarunde 12. september.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]