– Vi kan nyte det i et par uker til, men så er det supporterne som får gjøre det for oss

James Milner snakker om livet som ligamester for tredje gang.

3. aug 2020 kl 14.31 Arild Skjæveland

James Milner har vunnet to ligamesterskap med Manchester City, og ett med Liverpool. Veteranen sier at Liverpool må fortsette å ta nye steg dersom de skal vinne noe igjen neste sesong.

– Det handler om å få den riktige balansen. Vi må nyte det, fordi vi vet hvor vanskelig det er å vinne troféer. Vi har vært veldig gode til det, men også heldige med antallet troféer vi har vunnet i år, sier han i et intervju med LFCTV

– Trent tror det er lett! Han stiller bare opp og vinner troféer hvert år. Men jeg kan forsikre dere, med antall år jeg har hatt i min karriere, så er det ikke så enkelt. Antall treningsøkter i regnet, når du er skadet og den vonde følelsen du får når du taper en kamp eller bare en økt med five-a-side på Melwood. Vi er sjokkerende dårlige tapere alle sammen.

– Når du vinner noe må du nyte det. Det er det du får igjen for alt det harde arbeidet, og du ser på lagene vi har slått for å komme dit. Det er en utrolig bragd, sier han.

Snart tilbake på jobb

Liverpool-spillerne er tilbake på treningsfeltet lørdag 15. august. Frem til det kan de nyte å være ligamestere.

– Det er en kort karriere, og du ønsker ikke å sløse bort en sesong eller to sesonger der du tenker. «Vi var et så godt lag, men vi tok øynene av ballen og leverte ikke». Det ville vært kriminelt, og noe vi ikke ønsker å se tilbake på, sier han.

– Vi har noen uker til å nyte dette, og nyte å være mestere. Så, når neste sesong starter, er det supporterne som må fortsette med å nyte å være mestere for oss. Vi må gjøre jobben vår, og gå på banen og være enda bedre. Dersom vi er på det nivået vi er å nå neste sesong, vil det ikke være godt nok, sier han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]