Alle Premier League-kampene i september skal sendes direkte

Premier League-klubbene har snudd.

8. sep 2020 kl 17.57 Arild Skjæveland

Under «Project Restart» i sommer ble samtlige Premier League-kamper direktesendt på TV. Det var ikke planen for starten av denne sesongen.

Til mange supporteres frustrasjon, så det ikke ut til at mange måtte finne seg i at kampene til favorittlagene ikke kom til å gå på TV, selv om ingen kommer til å slippe inn på stadionene. Folk som ikke har gått glipp av en eneste kamp på årevis sto i fare for å måtte nøye seg med høydepunkter i etterkant, uten at det var noe en kunne få gjort med det.

Politikere har skrevet brev til Premier League-sjefen, og nå har klubbene snudd. Det melder Rob Harris og flere journalister på Twitter.

Alt i september sendes

I utgangspunktet skulle kun 17 av 28 kamper i september vises direkte på TV. Etter et møte i dag har Premier League nå bekreftet at samtlige 28 kamper skal vises direkte.

Sky Sports får nå seks ekstra kamper, BT Sport tre ekstra, mens Amazon og BBC får én kamp ekstra hver. I Norge er det TV 2 som har rettighetene til alle kamper.

En avgjørelse er så langt ikke tatt for hva som skal skje i oktober, når klubben forhåpentligvis kan få supportere inn igjen på stadionene på en eller annen måte.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]