Håper ikke Liverpool blir like suverene

Jamie Carragher håper Liverpool forsvarer tittelen, men vil samtidig ha mer spenning enn forrige sesong.

8. sep 2020 kl 11.41 Jens Bessesen

I et intervju med TEAMtalk sier Sky Sports-ekspert og Liverpool-legende Jamie Carragher at han tror Manchester City er de eneste som kan hamle opp med Liverpool kommende sesong. Samtidig tror han resten av topplagene begynner å nærme seg. 

Liverpool vant Premier League med 99 poeng, 18 mer enn Manchester City på andreplass og 33 poeng mer enn Manchester United på tredje. Carragher sier han ikke håper på liknende utklassing nå.

– Jeg vil se Liverpool vinne ligaen, men ikke på samme måte som i fjor. Vi trenger en jevnere kamp om tittelen, så jeg håper de andre lagene kommer nærmere Liverpool, sier Carragher. 

Tror det blir jevnere

– Vi vil ikke se lag være 20 og 30 poeng foran resten. Jeg vil se Liverpool i en tett kamp om tittelen som går helt til siste serierunde. Hvis noen lag får 99 og 100 poeng blir det færre poeng til resten. Hvis vinneren får rundt 90 poeng tror jeg vi får en mer interessant sesong, sier Carragher. 

Carragher gjentar at han kun ser på City som en reell utfordrer, men at resten jobber hardt for å kunne kjempe om Premier League-tittelen igjen. 

– De prøver å ta igjen Liverpool, og derfor ser vi for eksempel Chelsea bruke store summer på overgangsmarkedet, men foreløpig er Liverpool og City for langt foran og jeg kan ikke se at det forandrer seg, sier Carragher. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]