Jamie Carragher:Tror Liverpool vil prøve å hente Sancho neste år

Jamie Carragher tror Liverpool kan snike seg inn og kjøpe Jadon Sancho neste år dersom Manchester United ikke punger ut nå.

7. sep 2020 kl 09.56 Jens Bessesen

I et intervju med The Mirror sier Jamie Carragher at Manchester United bør punge ut for Dortmunds Jadon Sancho dersom de for alvor er interessert. Kantspilleren har blitt verdsatt til over en milliard norske kroner og United har lenge blitt linket til engelskmannen. 

Carragher tror nemlig Liverpool kan slå til neste sommer dersom United ikke blar opp nå. 

– Jeg blir veldig overrasket dersom Liverpool ikke prøver å signere ham neste sommer. Derfor tror jeg United må betale nå, sier Carragher til The Mirror.

Tror det blir jevnt om gullet

Carragher tror det blir en jevn kamp om gullet mellom Liverpool og Manchester City kommende sesong, i motsetning til kollega Gary Neville som tipper Manchester United på andreplass

– Men Manchester United er ikke så langt bak som folk tror. Et eller to nye kjøp kan være forskjellen, sier Carragher, som likevel tror det kun er Liverpool og City som kan få en poengsum godt oppe på 90-tallet.

Håper på Thiago

Scouseren håper for øvrig Liverpool klarer å lande en avtale med Bayern München om kjøp av Thiago Alcantara dette overgangsvinduet. 

– Han vil tilføre noe nytt til midtbanen. Dagens midtbane gjør en strålende jobb, men er ganske like. Det ville vært fint å få inn en som kan kontrollere kampene og er litt mer teknisk, sier Carragher. 

– Jeg tror det skjer noe før slutten av vinduet, sier han om Thiago.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]