Landslagssjefen bekrefter: Spillerne får ikke dra hjem tidlig

Watford-kampen virker å være kjørt for Alisson og Fabinho.

7. okt 2021 kl 15.32Jens Bessesen

– Det var aldri snakk om noen mulighet til å dra hjem til England tidlig. De er kalt opp til troppen for å spille tre kamper, sier Brasils landslagssjef Tite ifølge Daily Mail.

Dermed garanterer han nærmest at Alisson og Fabinho - og en rekke andre Premier League-spillere - trolig går glipp av den åttende serierunden neste helg. Argentina har for øvrig lagt seg på samme linje.

Brasils hjemmekamp mot Uruguay spilles nemlig klokken 02.30 natt til fredag 15 oktober norsk tid. 35 timer senere er avspark i kampen mellom Watford og Liverpool på Vicarage Road. Det betyr at det nærmest blir umulig for Alisson og Fabinho å rekke kampen.

Liverpool skal ha forsøkt å flytte den til å ha avspark klokken 20.45 samme dag, men Watford sa nei fordi de mente det ville være for sent med tanke på at supportere allerede har planlagt reise til kampen.

Den fullvaksinerte Liverpool-duoen må i ti dagers hotellkarantene når de kommer tilbake til England fra rødlistede Brasil, men de får lov til å trene og spille kamper i karantenetiden. Om det blir utfordringer knyttet til bortekampen mot Atletico Madrid om to uker er ikke kjent.