Premier League-klubbene må klare seg uten profilene. I La Liga utsetter de heller kampene

Real Madrid og Atletico Madrid får utsette kampene sine i helgen.

14. okt 2021 kl 00.12Stefan Fosse

Flere engelske klubber må stille uten sine beste søramerikanske spillere i helgen. I La Liga er det bestemt at to kamper blir utsatt, melder Goal.com onsdag.

Real Madrid - Athletic Bilbao og Granada - Atletico Madrid blir utsatt denne helgen, på grunn av at flere spillere ikke returnerer i tide etter landslagsopphold i Sør-Amerika.

Ingen generalprøve

Rodrigo De Paul og Angel Correa er på landslagsopphold med Argentina, mens Luis Suarez er med den uruguayanske troppen i Sør-Amerika. Jose Maria Gimenez var også med Uruguay, men forlot troppen grunnet skade tidligere i uken.

Nå blir det ingen generalprøve for den spanske storklubben før Champions League-møtet med Liverpool på tirsdag.

Det er nummer en mot nummer to i gruppen som møtes på Wanda Metropolitano når Liverpool reiser til den spanske hovedstaden neste uke. Da vil de møte et mer uthvilt Atletico-lag enn forventet. 

Premier League-klubbene har chartret fly

Daily Mail rapporterer at Premier League-klubbene har gått sammen for å fly søramerikanerne tilbake til England så snart som mulig natt til fredag.

Toppklubbene går sammen for å spleise på utgiftene, og har chartret et fly. Liverpool, Aston Villa, Chelsea, Leeds, Manchester City og Manchester United er alle involvert, når spillerne fra Brasil og Uruguay flys tilbake rett etter VM-kvalifiseringskampen natt til fredag.

Det er bare 33 timer fra kampen mellom Brasil og Uruguay er slutt, til det er avspark på Vicarage Road for Liverpools brasilianere. Trolig betyr det at både Fabinho og Alisson Becker mister kampene.

Watford - Liverpool spilles lørdag kl. 13.30, og vises på TV 2 Sport Premium og TV 2 Play.