Ranieri vil angripe mot Liverpool

Claudio Ranieri er tilbake i Premier League og «suksessoppskriften» er ikke veldig forandet.

9. okt 2021 kl 19.49Øystein Tronstad

– Jeg har sett alle Premier League kampene deres. Jeg synes at det er veldig gode spillere. Jeg har min filosofi og mentalitet, og vi må jobbe hardt for å endre små detaljer, sier Claudio Ranieri til Watfordfc.com

Italieneren fikk jobben på mandag og målet er 40 poeng/fornyet kontrakt. Første test blir hjemme mot Jürgen Klopp og Liverpool lørdag 16. oktober. 

– Det blir ikke lett fordi neste kamp er Liverpool, et av de beste lagene i Europa. Jeg må selvsagt jobbe raskt, forsøke å gjøre mitt beste og sørge for at spillerne mine forstår meg.

Vil angripe med kjente midler

69-åringen er godt kjent med engelsk fotball, har skapt problemer for Liverpool tidligere, og har slått Jürgen Klopp før. Kan spillere som Emmanuel Dennis, Ken Sema, João Pedro og Ismaïla Sarr, lage trøbbel for Virgil van Dijk & Co? Sistnevnte var sentral da Watford vant 3-0 i 2020.

– Jeg tror at alle i England kjenner meg fra Chelsea eller Leicester. Jeg ønsker et lag som prøver å score mål.

MÅ PASSE SEG FOR RASKE KONTRINGER: Mange øyne vil være rettet mot Watfords offensive trussel i 23-årige Ismaïla Sarr.

MÅ PASSE SEG FOR RASKE KONTRINGER: Mange øyne vil være rettet mot Watfords offensive trussel i 23-årige Ismaïla Sarr.

– Vi har veldig gode spillere på topp, svært raske. Jeg vil tette rommet litt mer og hjelpe forsvarslinja.

Den ferske treneren ber hjemmefansen komme til Vicerage Road, hvor fire av lagets syv poeng har kommet, for å støtte opp om klubben.

– Jeg håper å gi dem en bra forestilling. De vet at vi spiller mot Liverpool og trenger støtte fra det første og til det siste sekundet av kampen. Mot samtlige lag vil det være spesifikke øyeblikk hvor vi er under press.

Watford - Liverpool er første kamp etter landslagspausen, og Liverpool må trolig klare seg uten nøkkelduoen Alisson og Fabinho. Avspark i London er 13:30.