Viser interesse for amerikansk stjerneskudd

Liverpool er en av flere klubber som er ute etter 18-åring som kan være tilgjengelig i januar.

24. okt 2021 kl 08.43Arild Skjæveland

Liverpool skal være interessert i det 18 år gamle stjerneskuddet Ricardo Pepi. Det rapporterer David Lynch i Sunday Mirror. Lynch skriver en ukentlig spalte for Liverpool.no, og er en journalist som normalt har god innsikt i LFC.

Pepi er født i El Paso i Texas, og debuterte i MLS allerede som 16-åring i 2019, men det er denne sesongen han har fått et skikkelig gjennombrudd.

Han har 13 mål og to målgivende på 27 kamper for FC Dallas denne sesongen, og tre mål på fire landskamper for det amerikanske A-landslaget.

Tilgjengelig i januar

Premier League-klubbene Liverpool, Manchester United, Brentford og Brighton skal alle ha meldt sin interesse for spilleren. Også klubber i Serie A og Bundesliga skal ha forhørt seg.

FC Dallas er forberedt på at det vil komme bud i januarvinduet, og håper å kunne få rundt 10 millioner pund for spissen.

Selv om Pepi har en god sesong, har ikke laget hans det. FC Dallas ser ikke ut til å komme seg til playoff, noe som trolig vil bety at sesongen deres avsluttes tidlig. Pepi vil da ikke spille kamper mellom november og februar.

Spilleren selv skal ha et stort ønske om å komme til Europa denne vinteren, og ønsket om spilletid kan være en hindring for Liverpool med kvaliteten Jürgen Klopp har tilgjengelig i angrep.