Vurderer å sende duo rett til Madrid

Det er ikke sikkert at Liverpools brasilianske duo reiser hjem til England etter Brasils VM-kvalifiseringskamp mot Uruguay.

14. okt 2021 kl 09.18Einar Kvande

Brasil spiller VM-kvalifiseringskamp mot Uruguay natt til fredag, og den kampen vil være ferdig bare 33 timer før avspark mellom Watford og Liverpool på Vicarage Road.

Jürgen Klopp har antydet at det vil være urimelig og lite fornuftig å kreve at Alisson Becker og Fabinho skal spille to kamper på to dager, selv om den brasilianske duoen kan flys direkte til London med privatfly etter matchen i Brasil.

Under pressekonferansen før kampen mot Uruguay fikk Fabinho spørsmål om han og Alisson Becker kommer til å spille mot Watford. Da avslørte han at Anfield-klubben isteden for å sette keeperen og midtbanespilleren på et privatfly til London heller vurderer å fly duoen direkte til Spania, hvor Liverpool møter Atletico Madrid i Champions League-kamp tirsdag kveld.

– Jeg tror ikke vi vil spille

– Jeg tror det blir vanskelig for oss å rekke kampen mot Watford, sa Fabinho på pressekonferansen.

– Jeg tror ikke vi vil spille, hverken jeg eller Alisson.

– Kampen mot Uruguay vil være natt til fredag i England, og kampen mot Watford er tidlig lørdag.

– Med tanke på at vi har en lang reise, så vet jeg ikke om tiden strekker til.

– Jeg tror ikke at vi kommer til å spille. Vi må også i karantene, men klubben ser på om det er best om vi bare reiser rett til Spania for kampen mot Atletico. Så tar vi karantenen der i stedet for å sitte inne på et hotell i England.