– Skal gjøre alt for å fortjene en plass i laget

Ibrahima Konaté har funnet seg godt til rette i Liverpool.

Ibrahima Konaté har snakket med franske Canal+ om det første halvåret som Liverpool-spiller, og hva slags velkomst han har fått i sitt nye hjem. 22-åringen sier at man alltid vil ha sine bekymringer når man kommer til en så stor klubb, men de bekymringene ble raskt glemt. 

– Når en klubb er klare til å betale så mye for deg, og du snakker med manageren, så forstår du at de virkelig vil ha deg. Jürgen Klopp er i mine øyne en av verdens beste managere, sier Konaté i intervjuet som er gjengitt av Sport Witness.

Midtstopperen sier at han snakket mye med Klopp på telefonen før overgangen ble en realitet. 

– En spesiell klubb

– Vi snakket mye sammen, og vi stilte hverandre personlige spørsmål også, sier han.

– Jeg opplevde at det var tillit, og jeg fikk inntrykk av at dette var en spesiell klubb som skiller seg fra andre. Det føltes som at jeg var på plass allerede før jeg signerte. Det var derfor jeg valgte å komme hit, sier han.

Så langt har det blitt fire kamper i den røde trøya for den unge spilleren. Der har det blitt tre seiere og en uavgjort, og i kun én av kampene har det kommet baklengsmål. Det var mot Brighton i slutten av oktober.

– Jeg vet at jeg har tatt steget til et høyere nivå, men jeg har tro på mine ferdigheter, så jeg skal gjøre alt for å fortjene en plass i laget, enten det er på kort eller lang sikt, sier han.