Hasenhüttl har fått gode nyheter på skadefronten– Liverpool er tilbake på sitt beste, og spiller som da de ble mestere

Ralph Hasenhüttl har holdt sin pressekonferanse.

Jürgen Klopp skal ikke møte pressen før fredag ettermiddag. På sørkysten har Ralph Hasenhüttl allerede holdt sin pressekonferanse - og østerrikeren har latt seg imponere av det Liverpool har vist denne sesongen.

– Det er alltid en glede å møte Jürgen sine lag, og det er alltid en av de tøffeste utfordringene du kan se for deg i fotballen. Det er supertøft, sier Hasenhüttl.

Han mener de røde er tilbake på sitt beste.

– Når du ser Liverpool for øyeblikket, er de tilbake i sin beste form, og spiller på sine store styrker. På meg virker det som de er tilbake som spiller på den måten de spilte da de ble mestere, sier han videre.

– Jeg vet ikke hva de har endret på i sommer, men det virker som at de har funnet tilbake til identiteten sin, og det er vanskelig å få med seg noe mot et slikt lag.

Har fått gode nyheter på skadefronten

Southampton tapte mot Norwich i sin siste ligakamp, og er nummer 13 på tabellen. Siden den gang har Hasenhüttl fått gode nyheter på skadefronten.

Midtstopper Jack Stephens er tilbake i trening, men rekker neppe lørdagens kamp.

– Jack er tilbake i trening, og det er for første gang på lang tid. Det er bra for ham, men om han blir klar til helgen vet jeg ikke – men det er fint at han er tilbake. For øyeblikket er det ganske tøft å komme inn i kamptroppen, fordi vi har mange alternativer.

Nathan Redmond mistet forrige kamp fordi han skulle bli far. Han er tilbake mot Liverpool. Det er også Moussa Djenepo, som har vært ute med en smell.

Det er én spiller som vil være ute. Det er Stuart Armstrong.

– Stu er ute med en leggskade, og Moussa er tilbake i trening og klar, sier manageren.

Liverpool - Southampton spilles lørdag kl. 16.00, og vises på TV 2 Sport Premium.