To gode grunner til å ikke forlate Liverpool i januar

Den walisiske landslagssjefen har anbefalt Neco Williams å forlate Liverpool i januar, for å få mer spilletid. Men høyrebacken selv finner minst to gode grunner til å bli værende hos Anfield-klubben.

De to gode grunnene heter Mohamed Salah og Sadio Mané. Den unge waliseren mener at Liverpools to afrikanske stjerneangripere gir ham alle de utfordringene han trenger for å bli en toppspiller selv.

Etter to strålende kamper for Wales den siste uken, hvor han blant annet ble kåret til banens beste spiller i kampen mot Belgia, har den walisiske landslagssjefen, Rob Page, oppfodret Williams til å forlate Liverpool for å få mer spilletid. 

Williams selv mener imidlertid at treningene på AXA Training Centre, der han får bryne seg på verdensklassespillere hver eneste dag, er nok til at utviklingen hans går i riktig retning akkurat nå. 

Kontrakt til 2025

20-åringen signerte en ny femårskontrakt med Liverpool i fjor, og har ingen planer om å forlate de røde i januar.

– Det viktigste for meg er at jeg forbedrer meg som spiller. Det hadde jeg også i tankene da jeg signerte kontrakten. Når jeg møter Mo Salah og Sadio Mané på trening hver eneste dag, så gjør det meg til en bedre spiller, sier Williams til Mirror.

– Jeg føler jeg har blitt en mer moden spiller. Når du har Salah og Mané som løper mot deg hver eneste dag, er det vanskelig. Men det gjør meg til en bedre spiller, og jeg føler definitivt dette har hjulpet meg.

– Jeg lærer av dem. Jeg har en liten krig med dem hver dag, og jeg liker det. 

– Normalt er Salah og Mané i startoppstillingen i de fleste av kampene våre, men jeg får likevel bryne meg på dem nesten hver eneste dag, og det føles godt, for det hjelper meg som spiller. Før en kamp spiller vi normalt elleve mot elleve, og da er det startelleveren mot de som sitter på benken. Så jeg lærer hele tiden, og jeg trives definitivt med dette, sier Williams.