De utlånte:Covid-smitte skapte store problemer nedover i divisjonene

Lite spilletid og utsatte kamper preget Liverpools utlånte spillere denne helgen.

England

CHAMPIONSHIP

Ben Davies og Sheffield United møter topplaget Fulham i kveld. Midtstopperen har hatt en ekstra uke hvile siden forrige rundes kamp mot QPR ble utsatt grunnet covid-smitte.

Rhys Williams spilte ikke kamp i helgen. Swanseas kamp mot QPR ble utsatt på grunn av covid-smitte.

Leighton Clarkson ble igjen plassert på benken for et høytflyvende Blackburn-lag. I helgen ble det en 4-0 seier mot Birmingham. Lancashire-laget ligger nå oppe på en flott 3. plass, men unggutten har ikke fått minutter siden den 20. november.

LEAGUE TWO

Jake Cain startet på benken for Newport County i helgen. Unggutten kom på etter 60 minutter, men klarte ikke å forhindre et stygt 3-0 tap mot Rochdale.

Paul Glatzel er fremdeles skadet og var ikke involvert for Tranmere i helgen. Spissen skal nærme seg et comeback.

Skottland

PREMIERSHIP

Ben Woodburn startet på topp for Hearts mot Dundee FC i ligaen. Waliseren gikk av banen uten målpoeng. Hearts vant kampen 1-0 og ligger på en fin 3. plass bak Rangers og Celtic.

LEAGUE ONE

Luis Longstaff startet på benken for Queen's Park, men kom innpå etter 47 minutter. 20-åringen ble byttet inn på topp, men endte uten målpoeng. Kampen endte 1-1.

Øvrige land

PREMIER LEAGUE, WALES

Jakub Ojrzynski spilte hele kampen for Caernarfon mot Aberystwyth i helgen. Målvakten slapp inn tre mål og pådro seg et gult kort, men waliserne klarte likevel å karre med seg et poeng på hjemmebane.

LA LIGA 2, SPANIA

Anderson Arroyo startet igjen i midtforsvaret for Mirandes, men det ble en dårlig dag på jobben for colombianeren. Cartagena vant kampen 3-0 og sendte Arroyo og co ned på en 18. plass.

Flere spilte ikke kamp

Rhys Williams (Swansea), Sepp Van Den Berg (Preston) og Sheyi Ojo (Millwall) fikk aldri muligheten til å få spilletid denne helgen. Samtlige spilleres lag fikk kampen sin utsatt på grunn av covid-smitte i en av klubbene. Alle kampene i Championship og Premier League går, enn så lenge, som planlagt på Boxing Day.