De utlånteBen Davies fikk tillit under den nye manageren

Ben Davies har fått ny manager, og fikk spille under Paul Heckingbottom i helgen. Slik gikk det med de utlånte spillerne i helgen.

England

CHAMPIONSHIP

Ben Davies har fått ny manager etter at Slavisa Jokanovic fikk sparken. Paul Heckingbottom er nå sjef på Bramall Lane. Davies var inne på laget og spilte 90 minutter da Sheffield United slo Bristol City 2-0. Davies fikk et gult kort i kampen.

Sepp van den Berg spilte hele kampen og fikk det gule kortet da Preston fikk med seg ett poeng fra hjemmekampen mot ligaleder Fulham. Kampen endte 1-1.

Rhys Williams var inne igjen på laget da Swansea tapte 3-2 mot Reading. Andy Carroll startet for gjestene, og scoret også mål. Det har vi en egen sak om her. Det var Williams sin første start på to måneder for den walisiske klubben.

Sheyi Ojo spilte de første 72 minuttene da Millwall tapte 2-1 mot Hull. Det var hans første start på en måned.

Leighton Clarkson satt på benken uten å komme innpå da Blackburn vant 1-0 borte mot Stoke.

LEAGUE TWO

Paul Glatzel fikk kampen sin avlyst etter at det voldsomme uværet natt til lørdag hadde herjet på Merseyside. Deler av taket på Prenton Park var skadet, og kampen må spilles på en annen dato.

Jake Cainble sittende på benken da Newport spilte 1-1 borte mot Colchester.

Skottland

PREMIERSHIP

Ben Woodburn ble sittende på benken da Hearts slo St. Mirren 2-0.

LEAGUE ONE

Luis Longstaff kom inn de siste 25 minuttene da Queen's Park tapte 1-0 mot Kilmarnock.

Øvrige land

FA-CUPEN, IRLAND

Vitezslav Jaros ble helten da St Patrick's Athletic vant cupen! Det har vi laget egen sak på her.

LALIGA2, SPANIA

Anderson Arroyo spilte hele kampen da Mirandes spilte 1-1 hjemme mot Oviedo på fredag.