De utlånte: Sepp van den Berg ute med skade - Woodburn ble ofret tidlig

Blandet drops for de utlånte Liverpool-spillerne i helgen.

England

CHAMPIONSHIP

Ben Davies spilte 90 minutter da Sheffield United slo Cardiff 3-2 på bortebane.

Sepp van den Berg måtte stå over Prestons bortekamp mot Blackburn på grunn av skade. Preston tapte kampen 1-0. Ifølge manager Frankie McAvoy var Sepp nære ved å bli klar til kampen, så det er nok håp om at han rekker hjemmekampen mot Barnsley lørdag.

Rhys Williams startet sin andre kamp på rad for Swansea etter en lang periode uten spilletid. Han ble byttet ut etter 66 minutter i 1-0-tapet borte mot Middlesbrough.

Leighton Clarkson var ubenyttet reserve for tredje kamp på rad da Blackburn tok sin tredje strake seier med 1-0 over Preston.

Sheyi Ojo ble sittende på benken hele kampen da Millwall slo Birmingham 3-1.

FA-CUPEN

Paul Glatzel startet og spilte 71 minutter da Tranmere forsvant ut av FA-cupen etter å ha tapt hele 4-0 borte mot Leyton Orient.

Jake Cain og Newport hadde spillefri i helgen ettersom de røk ut av cupens forrige runde.

Skottland

PREMIERSHIP

Ben Woodburn ble byttet ut allerede etter 29 minutter da Hearts møtte Livingston på bortebane. Manager Robbie Nelson forklarte etter kampen at det måtte endringer til etter å ha sett laget bli kjørt den første halvtimen. Han endret formasjonen og Woodburn ble ofret. Hearts vant kampen 1-0.

LEAGUE ONE

Luis Longstaff fikk 17 minutter som innbytter og scoret kampens siste mål da Queen's Park slo Falkirk hele 6-0. Longstaffs andre scoring for sesongen.

Øvrige land

PREMIER LEAGUE, WALES

Jakub Ojrzynski og Caernarfon måtte se seg slått 2-1 på hjemmebane av Penybont.

LALIGA2, SPANIA

Anderson Arroyo fortsetter å spille fast i forsvar for et Mirandes-lag som sliter. I helgen tapte de 2-1 borte mot topplaget Ponferradina.