De utlånte:

Her er en oppsummering av prestasjonene til Liverpools utlånte spillere i helgen.

England

CHAMPIONSHIP

Ben Davies spilte hele kampen da oppgjøret mellom Sheffield United og Coventry på Bramall Lane endte uten scoringer.

Sepp van den Berg startet sin femte kamp på rad som midtstopper for Preston, og spilte hele kampen da Cardiff ble for sterke og vant 2-1 på Deepdale.

Rhys Williams var ubenyttet reserve da Swansea spilte 1-1 mot Blackpool på hjemmebane.

Leighton Clarkson kom inn etter 67 minutter da Blackburn klarte 1-1 borte mot Bristol City.

Sheyi Ojo kom også inn etter 67 minutter, da Millwall klarte 1-1 i Middlesbrough.

LEAGUE TWO

Paul Glatzel har funnet formen hos Tranmere, og bidro både med scoring og målgivende pasning da han startet sin første League Two-kamp siden august. 20-åringen blir nå brukt i sin vante rolle som spiss, istedet for på kanten, og det virker det som han setter pris på. Tranmere ble tidlig liggende under med to mål borte mot Bristol Rovers. Glatzel ble kåret til banens beste spiller etter hans bidrag i opphentingen til 2-2. Han spilte hele kampen.

Jake Cain kom inn etter 80 minutter da Newport tapte 2-1 for Swindon på hjemmebane.

Skottland

PREMIERSHIP

Ben Woodburn ble byttet ut etter 59 minutter på stillingen 1-0 da Hearts tapte 2-0 på bortebane for Motherwell.

LEAGUE ONE

Luis Longstaff ble byttet ut etter 69 minutter da Queens Park tapte 2-1 på bortebane for Peterheard.

Øvrige land

PREMIER DIVISION, IRLAND

Vitezslav Jaros avsluttet ligasesongen med St Patrick's Athletic. Keeperen spilte sin 34. ligakamp for den irske klubben.. Med andreplassen allerede sikret, holdt Jaros buret rent i en målløs forestilling mot Waterford. Dette var ellevte gang at Jaros holdt buret rent for St Patrick's. Nå gjenstår kun cupfinalen mot Bohemians kommende søndag for den utlånte Liverpool-målvakten.

PREMIER LEAGUE, WALES

Jakub Ojrzynski var den eneste utlånte Liverpool-spilleren som var med på å vinne i helgen, da hans Caernarfon Town slo Haverfordwest County 2-1 i den walisiske toppserien.

LA LIGA2, SPANIA

Anderson Arroyo spilte hele kampen da et Mirandes som ble redusert til ti mann klarte 1-1 mot Fuenlabrada.