Jürgen Klopp fornøyd med håndteringen til UEFA etter en rotete dag:– Det måtte definitivt gjøres om igjen

Liverpools tyske trener er veldig fornøyd med å få en enda en tur til San Siro.

Etter en rotete dag på UEFAs kontoer ble det til slutt bekreftet at Italias serieleder Inter er Liverpools motstander i åttendelsfinalen i årets Champions League.

Klopp og de røde skulle i utgangspunktet møte FC Salzburg. Den andre trekningen for dagen gir Liverpool en mulighet til å returnere til San Siro, eller Giuseppe Meazza, for andre gang denne sesongen. For en liten uke siden ble Milan slått 2-0 på samme stadion som de røde skal besøke i februar. 

Liverpools trener er ikke i tvil om at UEFAs trekningsproblemer ble løst på en riktig måte.

– Absolutt riktig. Jeg så det live og tenkte: Du kan ikke la det stå slik, det er ingen sjanse. De måtte definitivt gjøre det om igjen, sier Klopp til liverpoofc.com like etter trekningen.

SERIELEDER: Virgil Van Dijk og co får Lautaro Martinez å bryne seg på i åttendelsfinalen i Champions League.

SERIELEDER: Virgil Van Dijk og co får Lautaro Martinez å bryne seg på i åttendelsfinalen i Champions League.

Skal til San Siro, igjen

Liverpool skal møte Inter på San Siro i februar før returoppgjøret blir spilt på Anfield i mars. De røde har møtt Milano-laget en gang tidligere, også da i utslagsspillet i Champions League. I 2008 endte det i to seire og videre avansement. Nå gleder Klopp seg til å komme tilbake til det legendariske stadionet.

– Jeg måtte vente 54 år for å få spille på San Siro for første gang og nå blir det to ganger på tre måneder. Det er gode nyheter!

Et Inter-lag som for øyeblikket leder den italienske serien er nok en vanskeligere motstander enn Salzburg hadde vært.

– Selvfølgelig er det en tøff trekning. De er ligalederne i Italia, et godt lag i god form. Vi får se hvordan det går til vi møtes i februar, sier tyskeren.

TILBAKE: Jürgen Klopp ser fram til å reise tilbake til San Siro for å spille en ny Champions League-kamp.

TILBAKE: Jürgen Klopp ser fram til å reise tilbake til San Siro for å spille en ny Champions League-kamp.

En skikkelig Champions League-kamp

Det er mange gamle og nye kjenninger som blir å se på motsatt banehalvdel i februar. Flere av Inters tidligere spillere har vært i Premier League og spilt mot Klopp og Liverpool tidligere.

– Åpenbart kjenner vi godt til Sanchez og Dzeko. Lautaro Martinez er også en av de mest spennende spissene i verden.

Inters trener Simone Inzaghi er inne i sin første sesong med klubben. Italieneren har tidligere gjort sine saker meget godt i Lazio.

– Simone Inzaghi er der, sitt første år. I fjor var de mestere. Det er aldri lett, men fortsatt mulig, så vi skal prøve. Det er en skikkelig Champions League-kamp, så alt er bra. Jeg ser absolutt fram til det, sier 54-åringen om møtet med Inter.