– Vi var for dårlige på den siste tredjedelen av banen

Liverpool hadde tolv cornere, og bommet på straffespark, da de tapte i Leicester.

Liverpool gikk på sesongens andre tap i Premier League

De røde presset Leicester bakover i store deler av kampen, og at vertene fikk med seg alle tre poengene fra denne kampen må betegnes som et ran.

– Jeg mener de fortjente seieren, og vi kan bare skylde på oss selv. Vi var dårlige på den siste tredjedelen av banen. Leicester forsvarte seg godt på innleggene våre. Sett under etter var det ingen god prestasjon av oss, sa Virgil van Dijk etter kampen.

– Leicester skapte ikke mye, men var farlige på kontringer, noe som de er gode på. Det skal de ha honnør for. Vi kan bare skylde på oss selv, og forbedre oss, noe vi vil gjøre. Det er en del av fotballen, la han til.

Seks poeng opp til City

Tapet på King Power Stadium førte til at Manchester City nå har fått en luke på seks poeng ned til Liverpool og Chelsea ved halvspilt serie.

– Vi skal fortsette å prøve til siste slutt. Vi skapte gode sjanser, men dessverre var det ikke dagen da ballen ville i nettet for oss. Vi misbrukte et straffespark, noe som skjer. Det var skuffende.

– Du ønsker selvsagt ikke å slippe inn mål. Vi lot Lookman få rom, og dessverre gikk skuddet hans inn. Vi hadde perioder der vi responderte og skapte sjanser, men Leicester må få skryt for innsatsen.

– Hva kan jeg si? Vi er i desember. Sesongen er så lang, så lang. Alt kan skje. Det har vi sett med Covid og skader. Mye kan forandre seg.

– Det er ikke noe poeng å se på hvordan Manchester City eller Chelsea gjør det, eller de andre lagene rundt oss. Vi må se på vår egen prestasjon i kveld, og forbedre oss. Vi ønsker å gjøre det bedre enn dette. Det er et faktum.

– Vi var ikke gode nok, og de fortjente seieren, avsluttet nederlenderen.