Spillerbørs og folkebørsSchmeichel var i det umulige hjørnet, og Salahs straffebom ble kostbar

De tre på topp var usedvanlig tamme på King Power Stadium.

Med knappen under kan du nå velge om du vil se Liverpool.nos spillerbørs før du gir din egen vurdering. 

Alisson Becker6

Leicester var farlige på kontringer, men brasilianeren var likevel relativt arbeidsledig i første omgang. Klarer ikke å stoppe Lookmans skudd. Kom opp på corner på overtid, men var ikke i nærheten av innlegget.

Trent Alexander-Arnold5

Våken defensivt når Leicester får en tidlig overgangsmulighet. Slår ballen farlig ut i egen femmeter etter 38 minutter. Var veldig på etterskudd da Lookman sendte vertene i føringen, og slet voldsomt defensivt i andre omgang.

Joël Matip8

Får et tidlig gult kort for en felling av Iheanacho. Bryter fint foran når Leicester forsøker seg tidlig i kampen. Header over på en Tsimikas-corner etter 10 minutter. Herlig blokkering når Vardy kommer på godt holdt etter 34 minutter. Er nær ved å lykkes med et kjemperaid etter 36 minutter. Flink til å bryte foran. Herlig raid og frispeilling av Tsimikas etter 65 minutter.

Virgil van Dijk7

Åpner kampen med en herlig langpasning til Salah. Rolig som skjæra på tunet med ballen i beina. Strålende inngripen mot Vardy midtveis i første omgang, da Leicester-angriperen kom alene i en situasjon der han trolig var i offside. Kommunikasjonssvikt med Fabinho etter en drøy halvtime. Har et lavt skudd i sluttminuttene som Schmeichel gjør en beinparade på.

Kostas Tsimikas7

Slår et meget godt innlegg i retning Salah etter tre minutter. Meget god forsering og innlegg etter 13 minutter. Slet litt defensivt med en direkte Jamie Vardy. Offensivt skapte han masse trøbbel for Leicester-forsvaret, da han fikk god plass på venstresiden. Viktig fot på ballen foran Vardy seks minutter etter pause.

Fabinho6

Er heldig som slipper unna et tidlig gult kort. Misforstår Virgil van Dijk, og lar en ball gå ut til innkast etter en drøy halvtime. Bra brytninger, men var ikke på sitt vanlige høye nivå etter koronapausen.

Jordan Henderson5

Sender i vei tre ambisiøse volley-forsøk i første omgang, som alle går over mål. Det tredje, like før pause, var det beste. De to første var ikke så mye å skrive hjem om. Mister ball i farlig posisjon ti minutter etter pause, men heldigvis får ikke Leicester noe ut av overgangsmuligheten. Virket sliten.

Alex Oxlade-Chamberlain6

Slår en god pasning i retning Henderson midtveis i første omgang, som kapteinen ikke får hodet på, men som Schmeichel får problemer med å holde ute av mål. Jobber iherdig, men det blir ikke noe sluttprodukt ut av innsatsen.

Sadio Mané5

Bryter en Leicester-pasning etter ti minutter, men utnytter dårlig muligheten han får. Dårlig adresse på pasning på tvers av banen til Salah etter tolv minutter. Får en enorm sjanse som han bør score på etter 54 minutter etter å ha blitt servert av Jota, men skyter over. Like etter er han frempå med en ny avslutning, men skuddet blir for veikt. Header utenfor på en corner i sluttminuttene.

Mohamed Salah5

Skaffer Liverpool et tidlig straffespark, når han blir felt av Ndidi. Det relativt svake straffesparket blir reddet av Schmeichel, og returen header Salah selv i tverrliggeren. Får også et godt skudd reddet av Leicester-keeperen etter en drøy halvtime. Har ikke dagen, og sleiver en volley opp på tribunen ti minutter før slutt. Forsøker seg på et raid inn i feltet i sluttminuttene, og vinner et hjørnespark.

Diogo Jota5

Får Liverpools første sjanse i kampen, men skuddforsøket blir blokkert. Får også en god mulighet til blokkert før pause, men da avvinkes han for offside. Hans tredje mulighet setter han utenfor like før pause. Slår noen feilpasninger. Herlig fremspill til Jota etter 54 minutter. Header en Tsimikas-corner utenfor snaue ti minutter før slutt.

Naby Keita6

Inn for Oxlade-Chamberlain etter 55 minutter. Var nær å komme seg gjennom Leicester-muren i sluttminuttene.

James Milner

Kom inn for Fabinho etter 64 minutter. Farlig ballmist høyt i banen etter 82 minutter. Godt samspill med Salah i feltet i sluttminuttene.

Roberto Firmino

Kom inn for Henderson etter 70 minutter, og han og Matip gikk i veien for hverandre på corneren dypt på overtid.