– Vi vet at vi ikke kommer til å få mange sjanser

Leicester-stjerne Youri Tielemans er forberedt på en tøff kamp i kveld.

– Det er veldig vanskelig å møte Liverpool. Vi må løpe mye - Liverpool handler om intensitet, press og kontringspress, sier Youri Tielemans før kveldens kamp på King Power Stadium ifølge Liverpool Echo.

Leicesters midtbanestjerne spilte 90 minutter på Anfield i ligacupen og 70 minutter mot Manchester City for bare to dager siden. I kveld venter en ny tøff test. 

– Du må være mentalt sterk når du spiller mot Liverpool. I tillegg handler det om å finne rommene. Vi vet at vi ikke kommer til å få mange sjanser mot et lag som Liverpool. Derfor handler det om å være effektive og å holde hodet kaldt når de først kommer. Slik får vi mest mulig ut av kampen, sier han.

Har blitt linket

Den belgiske 24-åringen har imponert stort for Leicester siden han ble hentet fra Monaco i 2019, og prestasjonene har ført til at han har blitt linket til større klubber - deriblant Liverpool. 

Kontrakten med «The Foxes» går ut om bare 18 måneder, og Echo skriver at midtbanespilleren nøler med å skrive under på en ny avtale. Det kan føre til at Leicester blir tvunget til å selge i sommer. 

Belgiske medier, deriblant Voetbal24, skrev i sommer at Liverpool viste interesse for Tielemans og at hovedpersonen selv har presset på for å få til en overgang. Vi ser ikke bort fra at det kan bli en sommer med nye spekulasjoner i 2022.

Da han i sommer fikk spørsmål om Liverpool-ryktene, svarte Tielemans følgende: 

– Det er egentlig ikke noen sak for meg nå. La journalistene snakke, for de har utvilsomt mye med det å gjøre. Jeg bryr meg ikke om det, og alt jeg kan gjøre er å sørge for at jeg er så god som mulig på banen, sa han til HLN.