– Dette er ikke gjort over en kopp te

Liverpool-manageren fikk spørsmål om kontraktsforhandlingene med Mohamed Salah.

Liverpools kontraktsforhandlinger med Mohamed Salah er et hett tema om dagen, noe manager Jürgen Klopp fikk ærfare nok en gang under pressekonferansen foran kampen mot AC Milan i Milano.

Klopp mener det er helt normalt at forhandlingene tar lang tid, så lenge det er Liverpools toppscorer og en av verdens beste fotballspillere det er snakk om.

Salah ga et intervju til egyptiske medier i forrige uke, der han mente det var opp til klubben å løse floken, hvor han også sa at han ønsket å bli værende i Liverpool ut over hans nåværende kontrakt, som løper ut sommeren 2023.

– Det er opp til klubbledelsen. De må løse situasjonen som er oppstått, sa han i intervjuet.

Klopp ber supporterne være tålmodige

Da Klopp fikk spørsmål om dette i ettermiddag sa manageren at kontraktsforhandlinger er noe man ikke kommer i mål med raskt, samtidig som han hevdet at supporterne ikke trenger å bekymre seg over situasjonen som er oppstått.

– Dere vet eksakt hva Mo står for. Når vi snakker om å forlenge kontrakten til en spiller som Mo, så er ikke det noe du klarer å få gjort over en kopp te en ettermiddag. Det er helt normalt, innledet Liverpool-manageren.

– Det er ikke så mye annet å si om Mo. Han snakker om dette når han blir spurt om det, og jeg kan bare si noen få ting, for resten er selvsagt ikke for offentligheten. Jeg vet ikke om han ble intervjuet på engelsk eller om det er blitt oversatt til engelsk. Vi har sett hva slikt kan føre til de siste dagene.

– Det er mye som kan skje når noen forsøker å skape overskrifter. Mo har det bra, og jeg har det bra. Det er åpenbart hva vi ønsker skal skje, og slike ting som dette tar tid. Det er alt, sa Klopp.