Musialowski med hattrick da U18-laget gikk videre i FA Youth Cup

Liverpools U18-lag lekte seg til seier og gikk videre i FA Youth Cup.

Liverpools U18-lag fikk en pangstart på sesongens FA Youth Cup da de tok seg videre fra tredje runde ved å slå Fleetwood Towns unggutter lørdag kveld.

Spesielt er det Mateusz Musialowski som kommer til å stjele overskriftene. «Den polske Messi» scoret hattrick da Liverpool vant 4-0 på hjemmebane.

Luke Chambers sendte Marc Bridge-Wilkinsons gutter i føringen før Musialowski scoret to ganger før pause, og nærmest punkterte kampen med 45 minutter igjen å spille.

I andre omgang var 18-åringen på pletten igjen med et frispark som gikk via en motspiller og i mål. Liverpools fjerde mål var et faktum.

Bridge-Wilkinsons lag har noe å revansjere i turneringen. I vår tok de seg helt til finalen, men der måtte de se seg slått av Aston Villa. Nå er et nytt cupeventyr i gang. I fjerde runde venter hjemmekamp mot Burnley.