Husker ikke hva som skjedde under den heftige målfeiringen

Liverpool-forsvarer Kostas Tsimikas sin feiring av overtidsmålet til Divock Origi har gått sin seiersgang på sosiale medier.

Under en pressekonferanse mandag ettermiddag sa Kostas Tsimikas at han ikke husker eksakt hva som skjedde da han feiret Liverpools overtidsmål mot Wolves.

Divock Origi kom inn fra benken og scoret det avgjørende målet fire minutter på overtid, noe som førte til vill feiring på Liverpool-benken. Blant annet tok manager Jürgen Klopp et godt grep rundt Tsimikas sitt hode.

– I slike stunder klarer du ikke å kontrollere følelsene dine, forklarte Tsimikas under pressekonferansen.

– Det var et veldig fint mål fra Divock. Han ga oss øyeblikket vi hadde ventet på hele kampen.

Tsimikas står bokført med 10 kamper for Liverpool denne sesongen, inkludert åtte kamper fra start, og i morgen kveld får han trolig den ellevte på San Siro i Milano.

Bestevennen Mo

Etter overgangen fra Olympiakos i fjor sommer har venstrebacken blitt bestekamerat med Mohamed Salah.

– Mo er en av mine beste venner her. Han var der hele tiden og hjalp meg om jeg trengte noe. Han er en veldig flott person. Jeg trenger ikke å sankke om spilleren, men som person er han en av de beste jeg har møtt i mitt liv.

– Han stilte opp for meg når jeg trengte det, og forklarte hva manageren ønsker fra meg. Han var der hele tiden og hjalp meg.