– Vi er ikke helt sikre på hvilket lag de vil spille med, men det blir tøft

I morgen er det klart for kvartfinale i ligacupen, og det betyr trolig en sjelden start for Caoimhín Kelleher, men hvem stiller Leicester med etter «kampfri»?

– Jeg gleder meg. Jeg tror at det har vært en stund siden forrige kamp (for meg), så jeg ser bare frem til å komme ut, spesielt i en hjemmekamp foran Liverpool-fansen. Det vil bli en spesiell kveld for oss alle, sier Caoimhín Kelleher til Liverpoolfc.com.

Jürgen Klopp har denne sesongen benyttet en blanding av unge og eldre i turneringen. Blant annet har vi fått se gutter som Owen Beck, Harvey Blair, Conor Bradley, Kaide Gordon og Tyler Morton seniordebutere. Det var også her Kelleher fikk sjansen i 2019.

– Vi spiller for å vinne, åpenbart, i hver eneste turnering vi er med i. Vi tar det veldig seriøst, samtidig som at det er en konkurranse hvor unge får en sjanse og mulighet til å spille, som vi har sett gjennom årene.

Møter nytt lag som har hatt spillefri

En vanskelig motstander må overvinnes om det skal bli en ny pokal på Liverpool. Brendan Rodgers sitt Leicester er regjerende mester i FA-cupen, og på grunn av korona har de ikke spilt kamp siden 12. desember.

FLERE SPENNENDE ALTERNATIV: Bak veteranen Jamie Vardy er Kelechi Iheanacho og Patson Daka målfarlige menn.

FLERE SPENNENDE ALTERNATIV: Bak veteranen Jamie Vardy er Kelechi Iheanacho og Patson Daka målfarlige menn.

Ifølge Jürgen Klopp var det en krevende problemstilling da Liverpool sist søndag møtte et Tottenham i lignende situasjon.

– Vi er ikke helt sikre på hvilket lag de vil spille med, men uansett hvem som spiller så har de en sterk identitet i spillestilen, og jeg er sikker på at det blir en tøff kamp for oss, spår Kelleher.

Målformen er tilbake for «The Foxes»

Etter en litt trå sesongstart har revene hvertfall funnet veien til nettmaskene. 20. november var sist gang de gikk målløse av banen. Siden det har de scoret tre mot Legia Warszawa, fire mot Watford, to mot Southampton, et mot Steven Gerrard Villa, to mot Napoli og fire mot Newcastle.

– Leicester er helt klart et topplag. De har hatt noen kamper utsatt, men jeg tror at de vil være mer enn klare nå.

Liverpool - Leicester spilles onsdag 20:45, og vises på V Sport 1 og Viaplay.