Vikarierte for både Salah og Alexander-Arnold

Neco Williams viste at han kan bidra i flere situasjoner i kampen mot Leicester.

Neco Williams startet onsdagens cupkamp som kantspiller - i posisjonen der Mohamed Salah vanligvis herjer. Etter hvilen gikk han ned som høyreback og bidro godt til at Liverpool hentet opp Leicesters tomålsledelse. Det førte til straffekonk og avansement til semifinale. 

Jürgen Klopp sa etter kampslutt at han var fornøyd med Williams prestasjoner. 

– Da han varmet opp kunne du se at han skjærer inn i banen og bruker venstrefoten - han er utrolig. Han kan virkelig avslutte med den foten, og jeg forventet at vi skulle få se et par slike situasjoner i kampen. I første omgang var det noen gode øyeblikk, men det ble selvsagt bedre etter pause, sa Klopp etter kampen.

– Spilte veldig godt

For landslaget har Williams vist at han kan levere både som høyre- og venstreback i tillegg til å spille høyere i banen. Wales sin landslagssjef har tidligere uttalt at 20-åringen fortjener å spille fast klubbfotball. Flere medier skrev i sommer at Williams ønsket seg et klubbskifte, men det ble aldri noen overgang. Dermed må han vente på sjansene i køen bak Trent Alexander-Arnold - eller eventuelt Salah.

– Høyrekant er kanskje ikke hans beste posisjon i systemet vårt, men han kan spille der. Som høyreback spilte han veldig godt og var involvert i nesten alt. Han var rolig i de rette situasjonene og var involvert i mange situasjoner, så jeg likte kampen hans, sa Klopp.

– På høyresiden har vi vanligvis Mo Salah, så det er det vi er vant til. Men med måten vi spilte på i første omgang ble det for lett for venstrebacken å forsvare seg, sa Klopp

Han la også til noen fine ord om Conor Bradley, som ble byttet ut til pause. 

– Han kommer til å være en Liverpool-spiller i fremtiden, men i dag måtte vi gjøre endringer, sa Klopp.