– Hadde den gått inn, ville jeg gått av banen!

Andy Robertson var nære å score på en skikkelig frekkis mot RB Leipzig.

19. feb 2021 kl 21.53Jens Bessesen

– Jeg tenker fremdeles på den. Jeg sa til sjefen etter kampen at hvis den hadde gått inn, ville jeg gått av banen! Så da måtte han nok brukt et bytte, spøker Andy Robertson i et intervju med liverpoolfc.com

Han snakker om situasjonen etter en drøy halvtime i kampen mot RB Leipzig. Keeper Peter Gulacsi spilte ballen rett i beina på Robertson, som prøvde seg fra langt hold. Skotten var nære ved å sette ballen i nettet, og situasjonen endte med at keeperen lå sprellende i nettet. 

PRØVDE SEG: Andy Robertson prøvde seg fra langt hold.

PRØVDE SEG: Andy Robertson prøvde seg fra langt hold.

OFRET ALT: Peter Gulacsi havnet gjennom nettet i forsøket på å rette skuddet.

OFRET ALT: Peter Gulacsi havnet gjennom nettet i forsøket på å rette skuddet.

– Hvis du skulle lagd en liste over hvem som skulle score et sånt mål i en kamp, ville jeg havnet rett bak Alisson. Så det var godt å overraske litt, for jeg var nære, men jeg hadde foretrukket om den gikk under tverra i stedet for over, sier han. 

26-åringen sier laget var slitne etter den viktige seieren, men at de nå er klare til lørdagens derby mot Everton på Anfield. 

– Vi vet at de kommer til Anfield og tror de kan få et resultat. Men hvis vi er på vårt beste har vi selvsagt troen, og vi må håpe at vi kan få tre poeng i ligaen - for det trenger vi, sier han. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]