– Jeg ser vel ikke ut som en bokser, gjør jeg?

22. feb 2021 kl 19.12Arild Skjæveland

Etter at Liverpool kollapset borte mot Leicester City og tapte 3-1, var det mange rykter på sosiale media. Et av ryktene var at Alisson Becker og Andy Robertson hadde havnet i slåsskamp i garderoben, og at han hadde fått et slag i leppa.

– Jeg ser ikke ut som en bokser, gjør jeg?, sier venstrebacken i et intervju med Sky Sports

– De to det er minst sannsynlig at skulle havne i slåsskamp i garderoben er meg og Ali. Når du får noen dårlige resultater, og i disse tidene, tror jeg folk sitter hjemme og kjeder seg, og noen fant på et rykte om at manageren ikke ble med hjem, og at jeg og Ali slåss. Jeg elsker at det var jeg som endte opp med en opphovnet leppe, sier han videre.

Han tar det med godt humør.

– Jeg skulle ønske det var motsatt vei, men du kan ikke velge og vrake! Tingene som ble skrevet var bare tull. Spillerne og alle på treningsfeltet må bare stenge det ute, sier han.

Henderson måtte le

«Slåsskampen» var også tema på pressekonferansen før Liverpool møtte RB Leipzig i forrige uke.

– Jeg trenger ikke engang å kommentere slike ting. Det er ikke sant. Noen sitter bak et tastatur og dikter opp rykter om manageren og spillerne i garderoben, sa Henderson.

– Jeg kunne ikke annet enn le av ryktet om at Robbo og Ali hadde havnet i slåsskamp i garderoben etter kampen. Det fikk oss alle til å skratte litt.

– Bortsett fra å le av dem bruker jeg ikke mye energi på slike rykter. Det var bare et rykte som fikk oss til å le. Det er alt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]