Mener tiden har løpt fra seiersparaden

Det er slett ikke sikkert Liverpool får noen parade for å markere klubbens første ligamesterskap på 30 år.

27. feb 2021 kl 08.32Einar Kvande

Kilder i Liverpools bystyre heller kaldt vann i blodet på alle som har trodd at Liverpools ligatriumf i 2020 kommer til å bli markert med en skikkelig parade i byen når koronapandemien er over.

Liverpool Echo viser til kilder både innad i klubben og i bystyret som har fortalt lokalavisen at apetitten på en parade for å markere ligatriumfen har avtatt kraftig. De mener det vil være upassende at hundretusenvis med mennesker tar til gatene for å feire Liverpools ligamesterskap dersom en ny ligamester for 2021 på det tidspunkt allerede er kåret.

– Tiden kan ha løpt fra paraden. Hvordan kan du ha en parade når et annet lag er mestere? Det er kanskje ikke lenger noen god idé å ha en parade i fremtiden for titteltriumfen i 2020, og har klubben fremdeles lyst til å ha en slik parade?

Slik siterer Echo en kilde i bystyret.

Daværende daglig leder i Liverpool FC, Peter Moores, lovet at det ville bli holdt en parade når koronapandemien var over, men dette ser nå altså ut til å henge i en tynn tråd.

– Det vil bli en parade, men jeg aner ikke når den vil bli. Manageren har lovet en parade, og styreformannen har lovet en parade, så det vil bli en parade, sa Moores i fjor sommer.

Jürgen Klopp fikk spørsmål om dette temaet under sin pressekonferanse fredag, og Liverpool-manageren antydet da at det var lite sannsynlig med en parade til sommeren.

– Når tiden er riktig for å se frem til en parade, vil jeg være i skyene. Men den tiden er ikke ennå. Om det vil være mulig å ha 600 000 til 800 000 fans i gatene til sommeren? Jeg kan ikke skjønne det. Det er mulig jeg ikke er positiv nok, men vi trenger ikke tenke på dette ennå, svarte Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]