Pearce ramser opp seks spillere han tror vil forsvinne fra Anfield i sommer

The Athletic-journalist James Pearce har foretatt en vareopptelling i Liverpool-troppen samme dag som de røde skal ut i en svært viktig ligakamp mot Premier League-leder Manchester City.

7. feb 2021 kl 11.01Einar Kvande

Liverpool har hatt en tøff sesong så langt, hvor de har slitt med rekke skader, og har i realiteten aldri kunnet mønstre sitt sterkeste mannskap. Likevel vil det være behov for friskt blod i troppen foran neste sesong, og for å gjøre plass til nye spillere tror James Pearce i The Athletic at så mange som seks spillere kan forsvinne ut portene på Anfield.

– Det virker sikkert at Adrian forlater klubben i sommer, etter å ha mistet plassen som andrekeeper til Caoimhin Kelleher. Marko Grujic, Harry Wilson, Loris Karius, Sheyi Ojo og Taiwo Awoniyi er også spillere som kan bli solgt for å skaffe penger som kan reinvesteres i troppen, skriver Pearce.

Om han ikke skifter mening og signerer en ny kontrakt vil også Georginio Wijnaldum forsvinne, uten at klubben får en eneste penny for ham.

Sist sommer klarte ikke Liverpool å få inn de pengene de håpet på for spillere som ikke spilte fast på laget, på grunn av koronapandemien og de økonomiske problemene den skapte for klubbene. De røde kunne ha solgt Harry Wilson til Burnley for tolv millioner pund, men ønsket 15 millioner pund, og lånte istedet angriperen ut til Cardiff for 1,2 millioner pund.

Koronapandemien og den usikre økonomiske situasjonen vil prege transfermarkedet også kommende sommer, og Pearce mener det er urealistisk å tro a Liverpool vil bruke store penger på transfermarkedet også til sommeren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]