Big Ben har slitt, og dermed øyner Celtic en ny sjanse

Celtic kan komme til å gjøre et fremstøt for å sikre seg Ben Davies til sommeren.

17. mar 2021 kl 14.04Einar Kvande

Ben Davies har fortsatt ikke fått sin Liverpool-debut etter overgangen fra Preston i januar, og mot Wolverhampton mandag kveld var ikke midtstopperen i troppen en gang. Det var derimot 20 år gamle Rhys Williams.

Davies har slitt både med småskader og tilvenningsproblemer, og har rett og slett ikke tatt nivået etter overgangen fra Championship. Det gjør at Celtic nå har følere ute etter midtstopperen, melder Glasgow Times.

Den skotske storklubben var i ferd med å sikre seg Davies i forrige transfervindu, før Liverpool kom inn i bildet i ellevte time, på et tidspunkt The Hoops trodde de allerede hadde sikret seg spilleren på en prekontrakt fra Preston.

Klopp trakk parallell til Andy Robertson

Davies har så langt ikke fått en eneste sjanse til å vise seg frem i Liverpool-drakta, og nå har Ozan Kabak og Nathaniel Phillips etablert seg som Liverpools vikarstoppere, da Liverpool har holdt buret rent i de tre kampene denne ferske duoen har spilt sammen.

Dermed øyner Celtic håp om at de kan få sin mann likevel, og en uttalelse fra Jürgen Klopp før helgen la ikke akkurat noen demper på skottenes forhåpninger om en Davies-handel til sommeren.

– Ben Davies har slitt med å omstille seg. Det var hele tiden klart at det kunne bli vanskelig. Mange spillere som har kommet hit til Liverpool har brukt lang tid til å finne seg til rette, og den mest berømte historien er kanskje Andy Robertson. Det tok ham et halvt år i en normal sesong å finne seg til rette.

– Ben er en veldig god spiller, men han må bli vant til alt det som foregår her. Nå har vi flere alternativer på stopperplassene, og forhåpentligvis vil det være slik fremover.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]