Klopp ble grillet av spillere på U8-laget. Se de herlige svarene

Jürgen Klopp stilte opp på en spesiell pressekonferanse med Liverpools U8-lag.

23. mar 2021 kl 20.45Jens Bessesen

Klopp møtte nylig til pressekonferanse der spillerne på Liverpools U8-lag kunne stille spørsmål til manageren, og svarene han kom med var av det herlige slaget. Her er noen utvalgte spørsmål og svar fra pressekonferansen. Du kan se hele videoen nederst i saken.

Din beste dag i fotballen?

– Jeg scoret fire mål i en kamp som spiller. Og kunne feire opprykk med Mainz og seriegull og «the double» med Dortmund. Men hvis det kun er en enkeltkamp, uten at vi vant noe trofé, må det beste øyeblikket være hjemmekampen mot Barcelona, med «corner taken quickly», sier Klopp.

Favorittspiller?

– Min favorittspiller er Karlheinz Förster. Han var en forsvarsspiller som var grunnen til at jeg tok nummer fire på drakta, sier han.

Råd for å nå toppen?

– Tren så mye du kan, lær så mye du kan. Bli så god du kan bli. Nyt tiden og spill så mye fotball du kan. Spill med venner og ha det gøy. Da lærer du mest.

Hvordan gir du de unge spillerne selvtillit?

– Det handler om positivitet. Hvis de scorer i en kamp går det av seg selv, da tenker de at de scorer igjen neste gang. Men hvis de ikke scoret forrige gang blir det annerledes. Jeg prøver å minne dem på kvaliteten de har.

Trent og Robbo sa at du danser som en pappa. Men hvem er beste danser av de to?

– Jeg danser bare når jeg har en grunn til det. Begge de er gode, men stive. Jeg ser heller på andre. 

Blir du noen gang sint i garderoben?

– Jeg prøver å sove en natt før vi snakker ordentlig om en kamp. Når du blir eldre skjønner du at hvis du føler sinne, er det lurt å sove på det. Så kan du snakke om det når de følelsene er borte. 

Hvem er lagets morsomste spiller?

– Andy Robertson.

Hvilken utespiller ville du satt i mål om du måtte?

– Jeg håper aldri det skjer, men det måtte blitt James Milner. Han har spilt stort sett alt utenom keeper.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]