Ramos skadet ankelen på trening - men kan rekke Liverpool-kampen

Sergio Ramos sto over da Liverpools kvartfinalemotstander i Champions League slo Celta Vigo 3-1 på bortebane lørdag.

21. mar 2021 kl 16.49Einar Kvande

Karim Benzema er i knallform for Real Madrid, og scoret for sjette kamp på rad, da han gjorde de to første målene i 3-1 seieren over Celta Vigo lørdag. Tyske Toni Kroos var nest sist på ballen ved begge Benezmas scoringer.

Benzema noterte seg også for en assist, da Asensio gjorde kampens siste mål fire minutter på overtid.

Sergio Ramos manglet imidlertid i midtforsvaret til den spanske storklubben. Real Madrid-kapteinen fikk en ankelskade under trening like før helgen, men den spanske klubben håper han likevel kan rekke den første kampen mot Liverpool i Champions League, tirsdag 6. april. Det er ikke så lenge siden Ramos kom tilbake fra en kneskade, som hadde holdt ham ute siden januar.

Har skader på tre spillere til

Real Madrid har også andre spillere på skadelisten. Høyreback Daniel Carvajal fikk en lårskade da Valencia ble slått i La Liga i februar, og har vært ute siden. Det ble stipulert et skadeavbrekk på to måneder for forsvarsspilleren, noe som kan bety at han går glipp av begge kampene mot Liverpool. 

En annen forsvarsspiller, Alvaro Odriozola, har også vært ute med en skade de to siste kampene. Skaden er ikke spesifisert, men han har tidligere slitt med et hamstringproblem. 

Tidligere Chelsea-stjerne Eden Hazard har vært ute med en ankelskade, og enkelte kilder hevder at han trenger en ny ankleoperasjon. Det vil i så fall bli Hazards tredje.

Real Madrid stilte med følgende lag mot Celta Vigo: Courtois, Vazguez, Varane, Nacho, Mendy, Casemiro, Valverde, Kroos (Asensio 71), Modric, Vinicius Junior, Benzema

Har du innspill til journalisten?
[email protected]